На 8 декември 2022 г.  ще изгрее пълнолунието в знака

...
На 8 декември 2022 г.  ще изгрее пълнолунието в знака
Коментари Харесай

Най-мощното Пълнолуние за 2022 г. е на 8 декември – Ако сте от въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей дългоочаквани промени!

На 8 декември 2022 г.  ще изгрее пълнолунието в знака Близнаци. През идващите две седмици доста условия дават обещание да се трансформират към по-добро, до момента в който ще има благоприятни условия за нови начала. Това е такава Луна, която може да провокира доста безредици и динамика.

Във етапа на пълнолунието се откроява невидимото, скритото, това, което може би имаме в себе си, само че не сме оценили вярно. Може би не му придаваме смисъла, което заслужава, даже не желаеме да го виждаме. И тук стартира процесът на проверка: какво съм направил неверно? Какво съм надценил? Оценил ли съм хора и обстановки, които не го заслужават? Всички ние имаме дълъг лист от въпроси, които пораждат в светлината на тази луна, на които би трябвало да отговорим!

Това пълнолуние е изключително удобно за знаците на Въздуха (Близнаци, Везни и Водолей) и Огъня (Овен, Лъв и Стрелец). Девата и Рибите би трябвало да бъдат по-концентрирани, с цел да не пропуснат значими благоприятни условия.

Овен

Скъпи Овни, Пълнолунието в Близнаци на 8 декември покачва вашите информационни умения. Може да ви помогне да осигурите значими професионални, бизнес, фамилни и любовни връзки.

През идващите две седмици най-вероятно ще създадете нови познанства, които ще ви оказват помощ да осъществите някои от упоритостите си.

Въпреки професионалните отговорности, ще намерите време и за къси пътувания, които ще ви освежат.

Ако сте необвързани, тогава евентуално е началото на нова любовна спекулация.

Телец

Скъпи Телец, на 8 декември пълнолунието се оформя във вашия втори дом, извеждайки финансовите въпроси на напред във времето.

През идващите две седмици можете да получите нов източник на приходи

Пълнолунието също ще донесе ново чувство за сигурност в любовния ви живот, защото е идеално за подсилване на връзката ви с колегата ви или, в случай че сте необвързани, свързване със сериозен капацитет!

Близнаци

Скъпи Близнаци, пълнолунието ще изгрее във вашия знак на 8 декември, което ще ви донесе дълго чаканите промени.

Вашите персонални потребности стават все по-належащи и значими, което значи, че през идващите две седмици ще би трябвало да ги задоволявате, без да създавате проблеми във връзката.

Ако сте необвързани, това е времето, когато можете да изградите нови любовни връзки посредством другарската си среда. Но е допустимо другарствата да прераснат в сантиментални или еротични.

Рак

Скъпи Раци, на 8 декември пълнолунието ще изгрее във вашия 12-ти дом, което ще ускори интуицията ви и ще ви разреши да вършиме верните проекти за прогрес в кариерата.

Също по този начин е доста евентуално да приемете нови оферти, които доста ще усилят приходите ви.

Любовните връзки ще се развиват позитивно. И в случай че сте необвързани, тогава може да възникне нова обич и връзка и това по някакъв метод ще бъде обвързвано с вашата работа, сфера на активност.

лъв

Скъпи Лъв, пълнолунието на 8 декември е изключително значимо за вас, защото ще сътвори благоприятни условия да сбъднете фантазиите си.

През идващите две седмици ще бъдете по-оптимистично настроени, вашата просветеност и шанс ще бъдат изключително подчертани, а всяко ваше изпитание ще бъде съпроводено с триумф. Подобно развиване ще се случи и в персоналния ви живот и в този момент можете да решите да формализирате сериозна връзка. Ако сте необвързани, любовта от пръв взор ще промени живота ви.

Дева

Скъпи Деви, пълнолунието на 8 декември ще задейства вашия дом на работа, кариера и точно тази област ще господства в живота ви през идващите две седмици.

Двойствеността на знаците ще ви донесе няколко оферти едновременно, което ще ви сложи в алтернатива, само че е по-добре да не отлагате решението.

Моментът е подобаващ и за проблеми, свързани с дома и имуществото ви, които могат да бъдат позволени по най-хубавия метод.

Везни

Скъпи Везни, пълнолунието, което се образува в Близнаци на 8 декември, е доста позитивно за вас, защото укрепва вашата нематериалност и уголемява хоризонтите ви.

Възможно е през идващите две седмици да ви хрумне страхотна концепция, която ще даде старт на кариерата ви, или ще получите значим съвет (може би от чужбина), който ще отвори нов път за вас.

Съществуват идеални условия и за любовния ви живот, защото пълнолунието ще ви помогне да вземете значими решения за развиването на постоянна връзка.

скорпион

Скъпи Скорпиони, пълнолунието на 8 декември ще задейства вашата финансова ос и точно парите ще са от изключително значение за вас през идващите две седмици.

Така напъните ви да намерите баланс сред доходи и разноски ще станат по-интензивни в този миг и е допустимо да предпочетете да се лишите от някои луксове, с цел да изплатите задълженията, които ви тежат.

Обещава обаче да усили приходите или да ви донесе нови професионални оферти, които ще усилят заплатата ви.

На „ персонален фронт “ в този миг пристрастеността ви към колегата ще е по-силна, а в случай че сте необвързани, можете да се поддадете на любовен подтик.

Стрелец

Скъпи Стрелец, на 8 декември пълнолунието се оформя във вашия полярен знак Близнаци, пренасочвайки интереса ви към връзките.

През идващите две седмици непредвидени събития ще провокират неочаквани промени, които ще ускорят процеса на формализиране на връзката.

Възможна е непредвидена бременност или пътешестване, при което ще разберете какъв брой хармонична двойка сте с сътрудник, което ще ви подтикне да вземете решение.

Ако сте свободен Стрелец, пълнолунието ще ви води към нови запознанства, които скоро ще прераснат в сериозна връзка.

Благоприятни вероятности се чакат и в професионалните действия. В тази област нарасналата ви креативност ще ви помогне да постигнете значимо съглашение.

Козирог

Скъпи Козирози, пълнолунието на 8 декември е идеално за приемане на признанието, което търсите в професионалния си живот.

Вашите интензивни старания, внимание към детайла и отдаденост ще бъдат видяни, оценени и ще доведат до значими събития през идващите две седмици.

Независимо дали желаете професионална смяна или подготвяте сцената за съдействие или работа в чужбина, в този момент е моментът да продължите напред в тази посока.

Водолей

Скъпи Водолеи, 8 декември ще бъде доста позитивно пълнолуние за вашия знак в Близнаци.

Влиянието му ще се усети през идващите две седмици, което ще ви разреши да реализирате всичките си упоритости, както и да се насладите на обич и развлечение.

В множеството случаи шансът ще играе значима роля и просто ще би трябвало да го оставите да управлява стъпките ви. Независимо дали е в кариерата или в персоналния живот, всичко е допустимо и ще ви изненада прелестно.

Риба

Риби, пълнолунието на 8 декември ще ви насърчи да извършите повече за вашето семейство и домашна среда през идващите две седмици.

В същото време обаче броят на професионалните задания ще се усили, тъй че по-добре си направете проект, който да следвате прецизно, с цел да не се извършва едното за сметка на другото.

Ако не организирате вярно работата си през тези две седмици, може да пропуснете значими кариерни и финансови благоприятни условия. Ето за какво е належащо вярно да разпределите времето си, с цел да получите двойна изгода.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР